Skip to content

Verantwoording:

De kleuterklas en slaapzaal voor de gemeenschap in Ma Danh is klaar!!

Dankzij onze bijdrage is een slaapzaal gemaakt en zijn de kleuterklas en de keuken  gerenoveerd! De kinderen kunnen nu in een in een mooie schone ruimte spelen, eten en rusten. De kinderen kunnen zich nu op een gezonde manier ontwikkelen.

De gemeenschap van Ma Danh is Lien Doi erg dankbaar!

Situatie

In Ma Danh in de provincie Lam Dong wonen acht verschillende minderheden. De mensen zijn erg arm, de wegen zijn nog niet verhard en de huizen zijn oud. Het is een kinderrijke gemeenschap. Voor de kleine kinderen is weinig aandacht daar beide ouders moeten werken. Het gemiddelde inkomen van een gezin van 5 personen bedraagt â‚ 50,- euro per maand. Het gevolg is dat de kinderen overdag rondhangen en er niet goed voor hen gezorgd wordt.

Pater Vu Ngoc Hung heeft een oud huis gerenoveerd en vangt daar de kinderen van 2 tot 4 jaar  op. Zij krijgen een lunch, kleding en speelgoed. Dat aantal kinderen is enorm gegroeid en inmiddels zijn er  108 leerlingen.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Dit betekent dat ze uit hun jasje zijn gegroeid en meer ruimte en spullen nodig hebben, zodat de kinderen zich op een gezonde manier kunnen ontwikkelen.

Verzoek aan Lien Doi

Een geldelijke bijdrage van  5660,- euro

Om een klaslokaal en speelplaats voor de arme etnische kinderen te kunnen bouwen.