Skip to content

Wie zijn wij

De activiteiten van de stichting worden georganiseerd door vrijwilligers, 8 in Nederland en 3 in Vietnam. Het huidige dagelijks bestuur bestaat uit Roy Kraaijenoord (voorzitter) Annemiek Doumen (secretaris) en Marco Ahsmann (penningmeester).

De communicatie tussen het bestuur en de Vietnamese medewerkers loopt voornamelijk via de mail, soms is er een videogesprek. Gelukkig hebben hebben we hier in Nederland een vrijwilliger met een Vietnamese achtergrond, die een belangrijke rol speelt bij de contacten met onze mensen in Vietnam. De laatste jaren merken we dat ook Engels als taal voor onderlinge communicatie steeds meer mogelijkheden biedt.

Naast genoemde vrijwilligers heeft Lien Doi enkele honderden vaste donateurs, die een schoolgaand kind sponsoren, een periodieke gift overmaken of voor bepaalde doeleinden een financiƫle bijdrage geven. Het is heel fijn dat zoveel mensen ons werk een warm hart toedragen, alhoewel we voortdurend op zoek zijn naar nieuwe mensen die ons werk willen steunen met een financiƫle bijdrage. Lien Doi heeft goede contacten met enkele fondsen die voor medefinanciering specifieke projecten kunnen worden aangeschreven. Daar zijn we uiteraard erg blij mee.

Elke vier jaar gaat een delegatie vanuit Nederland naar Vietnam om projecten te bezoeken, de persoonlijke contacten te onderhouden, beleidsmatige zaken goed door te spreken en de puntjes op de i te zetten in de samenwerking. Dat bezoek is voor ons allen een hoogtepunt in ons werk en geeft nieuwe inspiratie. Vanzelfsprekend reizen de Nederlandse vrijwilligers op eigen kosten. De vrijwilligers van Lien Doi in Vietnam krijgen een onkostenvergoeding voor hun werk.
Onderstaande foto is gemaakt in 2023.