Skip to content

GEREALISEERD!!

Met man en macht is aan deze weg gewerkt en hij is klaar!!

De bewoners zijn zo trots op deze weg. De dorpsgemeenschap en andere sponsoren hebben ongeveer de helft van deze weg gefinancierd, de andere helft is een bijdrage van Lien Doi.  De mensen hebben de weg zelf aangelegd!! Het project is snel gerealiseerd en ziet er erg goed uit.

 

Aan het begin van de weg staat een bordje waarop de bevolking Lien Doi bedankt voor de ondersteuning!

Het is van groot belang voor de inwoners en er wordt veel gebruik van gemaakt!! Door deze weg van 1 km kunnen de kinderen veilig naar school, zieken veilig naar ziekenhuis en kunnen de landbouwproducten veilig naar de markt worden gebracht.

 

Situatie

Long Hoa ligt in de gemeente Long Thoi in de provincie Ben Tre. (Mekong Delta) Ongeveer 148 km van Ho Chi Minh City en 48 km van Ben Tre. In en rond deze dorpsgemeenschap wonen 460 gezinnen.

De helft van hen leeft van de landbouw en het kweken van jonge bomen. De andere helft heeft een  klein handeltje of fokt een beetje vee .

De weg waar deze mensen aan wonen is in het regenseizoen erg modderig en moeilijk begaanbaar. Het is de enige verbinding naar de stad. Over deze weg moeten de kinderen naar school, ouderen en zieken naar het ziekenhuis en vindt ook het vervoer van hun producten plaats.

De aanleg van een betonnen weg betekent veel voor de mensen die hier wonen. De kinderen kunnen dan veilig naar school, ouderen en zieken kunnen veilig naar het ziekenhuis en voor iedereen betekent het een beter bestaan.

 

Verzoek aan Lien Doi

Geld voor de aanleg van deze weg 1 km lang en 1,6 meter breed :

 120.770.000 VND= € 4.640,-